home

|

wat is replace-me

|

over ons

|

bemiddelaars

|

zorgorganisaties

|

inloggen & registreren

 

Wat is Replace-Me

Replace-Me is geboren uit noodzaak om het leven van de zorg ZZP-er makkelijker te maken. In een turbulente zorgmarkt waar de positie van de ZZP-er steeds belangrijker wordt, maar ook meer en meer onder druk staat. Aantoonbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke begrippen die daarin steeds vaker naar voren komen.

Welke rol speelt Replace-Me?

Replace-Me is geen bemiddelaar, geen Zorg-verlener en geen recruiter. Het is een platform dat de mogelijkheid geeft aan ZZP-ers in de zorg om zich samen beter te organiseren. De focus daarbij ligt op de vervangingsplicht. Om elkaar te kunnen vervangen, moeten ZZP-ers elkaar kunnen vinden. En om te kunnen voldoen aan de plichten is een platform als Replace-Me een welkome aanvulling op de dagelijkse praktijk.

Replace-Me zorgt dat de juiste ZZP-ers elkaar kunnen vinden, op een professionele een aantoonbare wijze kunnen beoordelen (volgens de vergewisplicht) en bouwt automatisch de juiste administratieve gegevens op die nodig zijn om te kunnen voldoen aan de regels. Een stuk minder zorgen voor de ZZP-er die zich daardoor beter kan richten op het verlenen van zorg.

Wie melden zich aan bij Replace-Me?

ZZP-ers kunnen zich registreren en een abonnement nemen op Replace-Me waarna deze een vervangings-aanvraag kunnen uitzetten en kunnen inschrijven op aanvragen van andere ZZP-ers.

 

 

ZZP-ers kunnen in hun profiel aangeven dat ze met een of meerdere bemiddelaars werken. Bemiddelaars kunnen aangeven voor welke zorgorganisaties ze actief zijn. En zo is de cirkel rond.

Kan ik ook gebruik maken van Replace-Me als ik niet via een bemiddelaar werk?

Jazeker. Het is ook mogelijk om vervangingsaanvragen uit te zetten zonder bemiddelaar. Daarbij kan iedere ZZP-er zelf aangeven of hij/zij de aanvragen zonder bemiddelaar aangeboden wil krijgen, want niet iedere ZZP-er werkt zonder bemiddelaar.

Wat kost Replace-Me?

Replace-Me wil graag betaalbaar zijn en blijven. De actuele prijzen zijn te vinden op deze pagina in de tekst over 'Registreren'.

Een Replace-Me abonnement kan je als ondernemer natuurlijk opvoeren als zakelijke kosten.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om ons te helpen, waardoor je geld kan verdienen, je netwerk uit kunt breiden en aan werk kan komen.

 

Sitemap


Algemene voorwaarden


Privacy Statement


KIWA - Mijn keurmerk


Ik mis iets


Contract controle


Actiepunten


Contact