home

|

wat is replace-me

|

over ons

|

bemiddelaars

|

zorgorganisaties

|

inloggen & registreren

 

Wat is Replace-Me

Replace-Me is geboren uit noodzaak om het leven van de zorg ZZP-er makkelijker te maken. In een turbulente zorgmarkt waar de positie van de ZZP-er steeds belangrijker wordt, maar ook meer en meer onder druk staat. Aantoonbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke begrippen die daarin steeds vaker naar voren komen.

Welke rol speelt Replace-Me?

Replace-Me is geen bemiddelaar, geen Zorg-verlener en geen recruiter. Het is een platform dat de mogelijkheid geeft aan ZZP-ers in de zorg om zich samen beter te organiseren. De focus daarbij ligt op de vervangingsplicht welke onder de nieuwe KIWA regels gelden vanaf eind 2019. Om elkaar te kunnen vervangen, moeten ZZP-ers elkaar kunnen vinden. En om te kunnen voldoen aan de plichten is een platform als Replace-Me een welkome aanvulling op de dagelijkse praktijk.

Replace-Me zorgt dat de juiste ZZP-ers elkaar kunnen vinden, op een professionele een aantoonbare wijze kunnen beoordelen (volgens de vergewisplicht) en bouwt automatisch de juiste administratieve gegevens op die nodig zijn om te kunnen voldoen aan de regels. Een stuk minder zorgen voor de ZZP-er die zich daardoor beter kan richten op het verlenen van zorg.

Wie melden zich aan bij Replace-Me?

Replace-Me is de schakel tussen ZZP-ers, Bemiddelaars en Zorgorganisaties. ZZP-ers kunnen zich registreren en een abonnement nemen op Replace-Me waarna deze een vervangingsaanvraag kunnen uitzetten en kunnen inschrijven op aanvragen van andere ZZP-ers.

ZZP-ers kunnen in hun profiel aangeven dat ze met een of meerdere bemiddelaars werken. Bemiddelaars kunnen aangeven voor welke zorgorganisaties ze actief zijn. En zo is de cirkel rond.

 

Kan ik ook gebruik maken van Replace-Me als ik niet via een bemiddelaar werk?

Jazeker. Het is ook mogelijk om vervangingsaanvragen uit te zetten zonder bemiddelaar. Daarbij kan iedere ZZP-er zelf aangeven of hij/zij de aanvragen zonder bemiddelaar aangeboden wil krijgen, want niet iedere ZZP-er werkt zonder bemiddelaar.

Mag ik als bemiddelaar ook diensten uitzetten bij Replace-Me?

Het is natuurlijk ideaal voor een bemiddelaar om openstaande diensten uit te zetten via een platform als Replace-Me. In eerste instantie is het daar niet voor bedoeld en zullen de accounts van bemiddelaars deze optie niet krijgen, maar als de inhoud van het platform groeit is het denkbaar dat er dit soort mogelijkheden komen voor bemiddelaars. Natuurlijk krijgt de ZZP-er dan zelf de keuze om vindbaar te zijn.
Replace-Me is vooral bedoeld als raakpunt tussen de zorg ZZP-ers onderling.

Wat kost Replace-Me?

De veelgestelde vraag is natuurlijk: Wat kost dat? Replace-Me wil graag betaalbaar zijn en blijven. De actuele prijzen zijn te vinden op deze pagina in de tekst over 'Registreren'.

 

 

Sitemap


Algemene voorwaarden


Privacy Statement


KIWA - Mijn keurmerk


Ik mis iets


Contract controle


Actiepunten


Contact