home

|

wat is replace-me

|

over ons

|

bemiddelaars

|

zorgorganisaties

|

inloggen & registreren

 

Voor bemiddelaars

Het probleem van vervanging

Als Bemiddelaar voor ZZP-ers in de zorg heeft u in veel gevallen een ondersteunende rol als het gaat om administratieve handelingen rondom het zorgproces. Maar u bent ook een ondernemer en u gaat er van uit dat u zaken doet met mede-ondernemers.
Het veel voorkomende probleem dat ZZP-ers in de zorg bij afwezigheid de diensten 'terugleggen' bij de bemiddelaar is wettelijk niet in orde en voor u als bemiddelaar ook een storende factor in het ondernemerschap.

Het voordeel voor u als bemiddelaar

Met het uitrollen van Replace-Me onder de ZZP-ers waar u mee samenwerkt hebben de ondernemers zelf onderling de juiste mogelijkheden om vervanging te regelen op een professionele en goed geadministreerde manier. Ook scheelt het een hoop communicatie tussen ZZP-ers onderling, naar u als bemiddelaar en naar de eindklant. En dat is iets waar u als bemiddelaar ook gelukkig van wordt: een gestroomlijnd proces waarbij het probleem van vervanging zoeken niet meer uw kant op hoeft te komen.

Meer weten

Wilt u mee weten over of en hoe Replace-Me kan worden ingezet voor uw koepel van ZZP-ers, neem dan contact op met info@replace-me.nl
Wij komen graag voor u en/of voor uw ZZP-ers een vrijblijvende presentatie geven over de vervangingsplicht, de vergewisplicht en Replace-Me.

Promotiemateriaal

Om het onderwerp van vervanging regelen als zorg ZZP-er en de oplossing van Replace-me onder de aandacht te brengen bij uw ZZP-ers, kunt u hieronder onze posters downloaden. Met prikkelende, soms wat grappige, teksten worden de ondernemers aan het denken gezet over dit onderwerp. De afbeeldingen zijn natuurlijk ook te gebruiken als flyer, in nieuwsbrieven of op sociale media.

       

 

Sitemap


Algemene voorwaarden


Privacy Statement


KIWA - Mijn keurmerk


Ik mis iets


Contract controle


Actiepunten


Contact