home

|

wat is replace-me

|

over ons

|

bemiddelaars

|

zorgorganisaties

|

inloggen & registreren

 

Replace-Me keymembers

Ben jij een ZZP-er die staat voor kwaliteit? Ben je breed geschoold en heb je al je papieren netjes op orde?
Dan zijn wij opzoek naar jou.

Waar ligt onze uitdaging?

Wij hebben een platform waarop diverse opdrachten langskomen op verschillende niveau's in zorgverlening. Maar we zijn geen bemiddelaar en ambieren ook niet om ooit bemiddelaar te worden. We willen zorg ZZP-ers motiveren samen, als een netwerk, te opereren en te ondernemen.

Dat betekent dat Replace-Me op een nieuwe manier de markt benaderd. Echter hebben we daarbij wel een uitdaging: Veel zorg ZZP-ers hebben behoorlijk volle agenda's. De beweging die wij zien is dat er wel diensten worden uitgezet op Replace-Me, maar het aantal reacties daarop niet altijd is wat wij graag zouden zien. Daar hebben we wat hulp bij nodig.

Wat doet een RM-keymember?

Daarom willen wij graag de samenwerking aangaan met zorgondernemers die de visie van Replace-Me ondersteunen. Als keymember participeer je actief op Replace-Me en de diensten die daarin open staan. Je krijgt van ons inzicht in alle diensten, ook die zijn uitgezet bij bemiddelaars waar jij op dat moment nog geen relatie mee hebt. Jouw opdracht is om te reageren op de diensten en jezelf daarmee actief als vervanger van de dienst aan te bieden. Als je wordt geselecteerd krijg je gewoon, zoals Replace-Me werkt, de opdracht.

Wij briefen iedere keymember persoonlijk over de exacte werking van Replace-Me en zorgen dat je snel aan de slag kunt.

Wat levert het jou op?

Replace-Me rekent geen extra courtage/fee op een uitgezette of vervangen dienst. Alle opbrengsten van de dienst zijn dus voor jou (zoals altijd in Replace-Me). Daar bovenop ontvang je 10 euro per dienst die jij vervangt via Replace-Me. Dus in plaats dat je een bemiddelaar moet betalen, krijg je geld toe om een opdracht op te pakken. Het lijkt de wereld op zijn kop nietwaar?

Daarnaast bouwt Replace-Me erg hard aan een netwerk. Als keymember surf je mee op dit netwerk. Zo zal je door je werk als keymember waarschijnlijk eenvoudig binnen rollen bij andere bemiddelaars, wat jou als ondernemer sterker en succesvoller maakt.

En natuurlijk krijg je je Replace-Me abonnement gratis.

Wat verlangen we van jou?

Van onze keymembers verwachten we een degelijke en actieve houding t.a.v. het platform. Ook heb je al de zaken rondom je kwaliteit in orde en werk je er aan om deze ook in de toekomst op orde te houden. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en niet te beroerd om ook eens een dienst aan te pakken die op een iets lager niveau is ingeschat of iets verder weg.

Wat zijn de beperkingen?

Wij zijn voornemens om keymembers in te zetten voor minimaal een half jaar. Afhankelijk van de groei en succes van het platform in deze periode zal worden besloten of dit termijn daarna wordt verlengd. Maar we zijn er van overtuigd dat de keymembers ook na deze periode een belangrijke rol zullen blijven spelen in Replace-Me.

Daarnaast zullen we een beperking programmeren, waardoor we financiele kaders inbouwen in het platform om deze actie voor ons te controleren. Als je hierover meer details wilt weten, lichten we deze graag toe.

Tot slot zullen we natuurlijk het aantal keymembers beperkt houden. Ons doel is op dit moment om een groep van 10 keymembers te organiseren. Naar gelang het geografische gebied van Replace-Me groeit, kan dit aantal eventueel groeien.

Kan je ook ambassadeur zijn?

Zeker! Wij motiveren zelfs om de taken van keymember en ambassadeur met elkaar te combineren, maar de keuze is geheel aan jou. Voordeel voor jou is dat je op twee manieren extra kunt verdienen via Replace-Me.

Hoe meld ik mij aan?

Om keymember te worden stuur je een email naar info@replace-me.nl. Vertel in die email iets over jezelf en vermeld duidelijk je contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op.

Sitemap


Algemene voorwaarden


Privacy Statement


KIWA - Mijn keurmerk


Ik mis iets


Contract controle


Actiepunten


Contact