home

|

wat is replace-me

|

over ons

|

bemiddelaars

|

zorgorganisaties

|

inloggen & registreren

 

Replace-Me ambassadeurs

Sta jij achter het motiveren van ondernemerschap onder zorg ZZP-ers? Heb je een mooi netwerk opgebouwd en wil je samen met ons deze groep mensen nog beter maken als zorgverlener en ondernemer?
Dan zijn wij opzoek naar jou.

Wat doet een RM-ambassadeur?

Wij geloven sterk in mond-tot-mond reclame en daarom zoeken wij mensen die ons willen helpen dat vanuit een juist perspectief op gang te brengen. Jouw taak als ambassadeur is om met je collega's te spreken over ondernemerschap, vervanging en Replace-Me.

Hoe doe je dat?

 • Jij staat, als mede zorgondernemer, planner, bemiddelaar of andere relatie, dichtbij de zorgondernemers;
 • Je komt ze tegen in je netwerk of in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Je bent ondernemend en wij dagen je uit om creatief te zijn hoe je de mensen bereikt. Dat mag natuurlijk door gewoon een praatje te maken bij het koffieapparaat, maar je kan ook groter denken zoals activiteiten op sociale media of een kleine presentatie over Replace-Me bij vergaderingen van je netwerk;
 • Wij voorzien je van de juiste materialen, zoals logo's, een presentatie-sjablonen en waar nodig flyers, posters en ander materiaal wat jij nodig hebt om je in te zetten als ambassadeur.

Als jij mensen enthousiast krijgt voor Replace-Me, geef je ze een unieke link naar onze website. Via deze link kunnen mensen een account aanmaken en een abonnement aangaan. Achter de schermen wordt geregistreerd dat deze abonnee via jouw acties is binnengekomen. Dat zien we omdat ze jouw unieke link gebruikt hebben.

 

Wat zijn jouw voordelen?

Gratis abonnement
Allereerst krijg je natuurlijk een gratis Replace-Me abonnement, zodat je zelf ook gebruik kunt maken van onze diensten. Deze account is ook uitgerust met een testbemiddelaar en een testzorgorganisatie zodat je eenvoudig iemand het systeem kunt laten zien.

Eigen pagina op Replace-Me
Natuurlijk helpen we jou ook graag. Daarom krijg je een eigen pagina op Replace-Me als ambassadeur. Je levert ons tekst aan over jouw bedrijf, inclusief logo en weblink, en wij maken er gratis iets moois van voor jou. Zo surf je met jouw bedrijf direct mee op het succes van Replace-Me en laat je zien waar je voor staat.

Speciale vermelding
Als jij een aanvraag uitzet op Replace-Me of reageert op een aanvraag, krijgt deze te zien dat jij een ambassadeur bent. Dit toont met een extra icoontje achter je naam of bij je aanvraag.
Als je dat wenst kunnen we ook een foto van je opnemen in je profiel. Deze krijgen mensen dan te zien als jij hebt gereageerd op hun dienst of als je zelf een aanvraag uitzet in Replace-Me.

Financiele vergoeding
En natuurlijk krijg je een financiele vergoeding. Voor iedere abonnee die via jouw unieke link aanmeldt, krijg jij eenmalig een vergoeding van 15 euro excl. btw. Daarmee kan jij heel eenvoudige een paar honderd euro extra verdienen en je staat daarmee ook nog goed voor je branche en ondernemerschap. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Hoe meld je je aan?

Stuur ons een email met behulp van de onderstaande knop. Vertel in die email iets over jezelf en vermeld duidelijk je contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op.

 


Voorwaarden

 • Je vult jouw eigen profiel in Replace-Me zo uitgebreid mogelijk in. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de anderen;
 • Je bent ingeschreven als ondernemer en bent in staat een factuur te sturen aan Replace-Me om je vergoeding te ontvangen of je bent bereid om je vergoeding op een andere manier te ontvangen;
 • Replace-Me rekent per maand met je af. Je ontvangt in de eerste week van de maand een overzicht van de vorige maand met hoeveel nieuwe abonnees er zijn toegevoegd onder jouw unieke link;
 • De genoemde vergoeding geldt als een abonnee een jaarabonnement afneemt en deze voor minimaal een half jaar in stand houdt. Mochten abonees zich voor die tijd uitschrijven, dan wordt dit verrekend met jouw vergoeding;
 • Replace-Me faciliteert jouw met materialen om je werk te kunnen doen. Dit gaat op basis van fair-use policy. Ook spelen kosten van promotiemateriaal natuurlijk een rol bij deze keuze, daarom geven we de voorkeur aan digitale promotiemiddelen;
 • Je krijgt een briefing over hoe je te werk kunt gaan. Binnen deze briefing komen enkele kernen van Replace-Me aan de orde. Deze gebruik je in je communicatie als ambassadeur;
 • Replace-Me behoudt het recht om je rechten en privileges als ambassadeur op ieder moment in te trekken. Wel behoud je daarbij recht op je vergoeding van de periode dat je ambassadeur bent geweest;
 • Replace-Me behoudt het recht om je als ambassadeur te weigeren zonder opgave van reden. Dit kan bijvoorbeeld zijn op basis van je motivitie, productiviteit, kennis, netwerk of simpelweg omdat er genoeg ambassadeurs actief zijn binnen het netwerk.

Sitemap


Algemene voorwaarden


Privacy Statement


KIWA - Mijn keurmerk


Ik mis iets


Contract controle


Actiepunten


Contact